Klanten delen hun ervaringen


Referenties

In onderstaande testimonials komen klanten van DigiAccess uit verschillende branches aan het woord. Geen moeilijke technische terminologie, maar mensen die vertellen hoe zij, ieder op hun eigen manier, binnen hun bedrijf ervaren hoe wij werken.

Wilt u ook uw referentie geven? Neem dan contact met ons op voor een interview.


Koole Ruitersport

Advisie is in 2016 bij Koole Ruitersport begonnen met  de implementatie van Exact WMS met webshop-integratie. Koole Ruitersport was in eerste instantie aan het zoeken naar een gedegen kassa oplossing voor de fysieke winkel in Bergen. Ook een mobiele kassa oplossing voor de verkoop van producten op beurzen en evenementen stond op de wensenlijst.
Advisie heeft in samenwerking met Remco van Gurp van DigiAccess de geïntegreerde kassaoplossing gedemonstreerd, met een koppeling naar Exact.  "De voorraad van de verschillende magazijnen was bij dit project cruciaal en door slimme koppelingen zijn ook deze additionele wensen gerealiseerd voor Koole. Met onze MMX E-POS  kassa oplossing kunnen we naadloos voorraad laten afboeken in Exact. Niet alleen de locatie in het magazijn is belangrijk, ook in welk magazijn de voorraad aanwezig is,  bleek cruciaal", aldus Remco van Gurp. "Onze kassa beschikt over een lokale functionaliteit die geschikt is voor mobiele verkopen zonder internetverbinding. Door alle toepassingen en met name de locatievereisten was de match met MMX E-POS perfect", aldus Paula Benard van Koole Ruitersport.

Lees meer >


Viggo Eindhoven Airport B.V.

Op Eindhoven Airport is hectiek de normale gang van zaken. Het is er een komen en gaan van mensen en goederen. En iedereen heeft haast. Vliegmaatschappijen houden strikt de hand aan instaptijden. Eén minuut te laat en je kunt niet meer mee. Tegen die achtergrond verzorgt Viggo Eindhoven Airport B.V. de complete check-in van passagiers en hun bagage. Bart-Jan Valk is er financieel manager. Hij verduidelijkt de rol van CashOffice software bij de doorstroming: “Files zijn hier geen optie.”  

Lees meer >


Airport Telecom

Airport Telecom is een gespecialiseerde telecomwinkel, gericht op reizigers. De winkel bevindt zich op Schiphol Plaza, tussen aankomsthal 1 en 2. In 1994 is Airport Telecom daar begonnen met de verhuur van mobiele telefoons. Toen nog vooral voor evenementen en later met oplossingen om in Amerika te kunnen bellen. De telecomwereld is sinds die tijd enorm veranderd, net als het aanbod van de winkel. Airport Telecom biedt nu diverse lokale simkaarten, bijvoorbeeld voor Nederlanders die op reis gaan of voor reizigers uit het buitenland die door Europa rondreizen. Ook verhuurt de winkel mobiele data-hotspots waar reizigers hun mobiele apparaten op aan kunnen sluiten voor een gunstige dataverbinding. Een must tegenwoordig. Voor de meest extreme locaties zonder gsm-bereik kunnen reizigers bij Airport Telecom een satelliettelefoon huren. En voor de reiziger die een ongelukje heeft gehad met zijn telefoon, biedt de winkel een klaar-terwijl-u-wacht-reparatieservice. Tot slot kunnen mensen bij de winkel terecht voor allerlei accessoires zoals opladers, hoesjes en headsets.

Lees meer >


Pagina
1 | 2   >