Klanten delen hun ervaringen


Referenties

Koole Ruitersport

Advisie is in 2016 bij Koole Ruitersport begonnen met  de implementatie van Exact WMS met webshop-integratie. Koole Ruitersport was in eerste instantie aan het zoeken naar een gedegen kassa oplossing voor de fysieke winkel in Bergen. Ook een mobiele kassa oplossing voor de verkoop van producten op beurzen en evenementen stond op de wensenlijst.
Advisie heeft in samenwerking met Remco van Gurp van DigiAccess de geïntegreerde kassaoplossing gedemonstreerd, met een koppeling naar Exact.  "De voorraad van de verschillende magazijnen was bij dit project cruciaal en door slimme koppelingen zijn ook deze additionele wensen gerealiseerd voor Koole. Met onze MMX E-POS  kassa oplossing kunnen we naadloos voorraad laten afboeken in Exact. Niet alleen de locatie in het magazijn is belangrijk, ook in welk magazijn de voorraad aanwezig is,  bleek cruciaal", aldus Remco van Gurp. "Onze kassa beschikt over een lokale functionaliteit die geschikt is voor mobiele verkopen zonder internetverbinding. Door alle toepassingen en met name de locatievereisten was de match met MMX E-POS perfect", aldus Paula Benard van Koole Ruitersport.

POS voor beurzen
"Ook bij de evenementen en beurzen gaf E-POS MMX de doorslag: transacties op de beurs die via de mobiele  kassa uitgevoerd worden kunnen naadloos verlopen. Ook zonder internetverbinding werkt alles perfect! Zodra er een verbinding is, wordt direct alles gesynchroniseerd naar Exact. Hierdoor is zowel financieel als logistiek alles op orde",  aldus Remco van Gurp.

Voordelen:
•    Integratie met diverse webshops
•    Directe koppeling met Exact Globe
•    Real-time mutaties van de voorraad
•    Voorraad op verschillende locaties verwerkt
•    Mobiele kassa beschikbaar speciaal voor beurzen
•    Naadloze afboekingen

Advisie is een partner van DigiAcces BV. Lees het artikel over de volledige oplossing op de website van Advisie.
Voor meer informatie surf naar: Advisie, Perfection en natuurlijk de website van Koole Ruitersport.

Koole Ruitersport
Kanaaldijk 93
1862 PV Bergen
Tel: 072-5897564
Website: www.kooleruitersport.nl

Oplossingsgebied: MMX E-POS
Hoofdgebruikers: 2
Branche: Groothandel/detailhandel