Klanten delen hun ervaringen


Referenties

In onderstaande testimonials komen klanten van DigiAccess uit verschillende branches aan het woord. Geen moeilijke technische terminologie, maar mensen die vertellen hoe zij, ieder op hun eigen manier, binnen hun bedrijf ervaren hoe wij werken.

Wilt u ook uw referentie geven? Neem dan contact met ons op voor een interview.


Tuincentrum Mijdam

Tuincentrum Mijdam hanteerde voorheen de GroenRijk formule, maar is daar inmiddels van afgestapt. Alleen voor de inkoop en promotie werkt het bedrijf nog samen binnen de GRS organisatie. Ook op het gebied van IT werkt Directeur Kees Mijdam niet langer samen met de vaste automatiseerder van GroenRijk. Hij licht zijn keuze toe en komt daarbij met jaloersmakende resultaten.

Lees meer >


Tuincentrum Nieuwenhuijse

Tuincentrum Nieuwenhuijse is één van de bedrijven die een pilotversie van DigiAccess heeft gedraaid. Doel was vooral om het voorraadbeheer professioneler aan te pakken. Geen eenvoudige klus omdat de artikelen niet alleen worden afgenomen door klanten, maar ook een hoveniersbedrijf binnen de familie. Een onoverzichtelijke situatie. Bedrijfsleider Jacco Nieuwenhuijse legt uit hoe de pilot van DigiAcces hielp om één lijn aan te brengen.

Lees meer >


Pagina
<   1 | 2